Yhteistyökumppanimme

Ravintola Saaristo

Ravintola Saaristo on Helsingin parveke merelle ja rakennuksella sekä ravintolalla on pitkä ja muistorikas historia.

Ravintola Saariston à la carte listalta ja illallismenuista löytyy klassisia skandinaavisia makuja, parhaita tuulahduksia maalta ja mereltä ja syyskesän herkkuihin kuuluvat tietysti ravut.

Aloittakaa iltanne aQuablue Charterin Tuulen viemää virkistyspurjehduksella ja jatkakaa iltaa herkuttelemalla Saariston tunnelmallisessa ravintolasalissa merellisissä maisemissa.

Lue lisää ravintola Saaristosta ja menuista...

Ravintola Saari

Helsingin edustalla Sirpalesaaressa sijaitseva Kesäravintola Saari tarjoaa kesäkauden parhaat suomalaiset ja saariston herkut. Rapukaudella Saari on yksi kaupungin suosituimpia rapujuhlapaikkoja.

Saaren herkkuja voi nautiskella joko tunnelmallisissa ravintolatiloissa tai aurinkoisella ulkoterassilla, jonka näköala on yksi Helsingin komeimmista.

Saareen pääsee hyvin myös purjeveneellä ja illan voi aloittaa muutaman tunnin aQuablue Charterin Tuulen viemää virkistyspurjehduksella

Lue lisää ravintola Saaresta ja menuista...

Easy Living

Hiiohoi Oy

Hiiohoi on merellisiin tapahtumiin erikoistunut yritys. Meillä on vahva näkemys ja rutkasti kokemusta niin tapahtumien järjestämisestä kuin merenkäynnistäkin.

Toimimme Suomen etelärannikolla, ja vahvuuksiamme ovat erilaisten tapahtumien suunnittelu, tuotanto ja koordinointi. Pääkaupunkiseutua syleilevä saaristo luo erityisen inspiroivan ja vastaanottavan mielentilan myös kokous- ja koulutustilanteisiin. Siksi olemme valinneet juuri sen tapahtumiemme ympäristöksi.

Lue lisää tapahtumistamme täältä: www.hiiohoi.fi

Hioohoi

Mentalyachting

Mentalyachting järjestää tilaisuuksia, jotka antavat valmiuksia ymmärtää paremmin yksilön ja ryhmän psykodynamiikkaa ja tunne-elämää. Tilaisuudet soveltuvat yrityksille, yhteisöille, ryhmille sekä kaikille psykodynamiikasta, tunne-elämästä ja vuorovaikutuksesta kiinnostuneille.

Meri, saaristo ja purjevene mahdollistavat ympäristön, jossa on tilaa uudenlaisille näkökulmille, ajatuksille, oivalluksille, läsnäololle sekä rakentaville ja luoville ratkaisuille.

Lue lisää...

Mentalyachting

Easy Living

Tarjoamme uudistusmielisille organisaatioille tiimeille ja esimiehille korkealaatuisia ja dynaamisia oppimiskokemuksia ikimuistoisessa ympäristössä.

Purjeveneessä tapahtuvassa koulutuksessa ja valmennuksessa kaikki ovat sananmukaisesti – samassa veneessä. Maailman kauneimmassa saaristossa, jota ympäröi meri, syntyy innovatiivinen, herkkä ja uusia ajatuksia ruokkiva tunnelma. Kun tähän lisää purjeveneen tuoman intensiivisen tunnelman on muutos ja uudistuminen käden ulottuvilla

Lue lisää...